Uppmana

Opinion: Sverige ut ur Afghanistan, genast!

Till Afghanistan reser Pierré Schori, och får inte fotografera mer än Svenska fanan på soldaternas axlar: Svenska soldater som har till yrke att mörda och döda. Han får inte fotografera NATO -flaggen ty den inte får visas i medierna. I Sverige går folk och tror att Sverige är det vackra landet där allt är perfekt och vi har inte alls sålt ut vår redan förnedrade ”neutralitet”.

 

 

Numera menar man dessutom att Afghanistans krig är ett kliniskt krig där bomber och granater inte hamnar på civila barn eller kvinnor. Om nu kvinnorna är så förtryckta i slöjor och burkor, så vad är inte det för ”taliban-våldsfasoner” att mörda civila kvinnor och barn, i NATO regim, och svenskarna söndagsmyser i sina medelklassvillor och går här och tror att allt är ok?

Dessutom hyllar man svenskarna som omkommit som hjältar, säg mig, vad är det för någon slags ”Svensk hjälte” som har till uppgift under NATO regim att mörda kvinnor och barn? Är inte det ren rasism att mörda kvinnor i andra länder när ni sitter och har det gott och läser morgontidningen? Ni låtsas som om ett skjutvapen inte skulle vara tillverkat för att tryckas ut kulor ur? Vad tror ni egentligen på?

Själv vet jag inte vad jag ska tro på längre!!! USCH för Sverige och den nationalistiska rörelsen som röstar in nynazisterna i riksdagen (som kostymklädda Sverigedemoikrater) och hyllar krigsförande svenska soldater mot fredliga kvinnor som redan har det svårt nog med att kämpa inom den starka feministiska rörelsen som finns som kämpar om sina egna rättigheter och för mat och ett tak över sina barns huvud.

Sverige ut ur Afghanistan, genast!!!!

Obs, öppna i ett nytt fönster. PDF | Skriv ut | E-postadress

Kommentarer  

 
#1 2010-10-20 20:37
Mycket bra skrivet.
 

Lägg till kommentar


Säkerhetskod
Uppdatera

© ISS 2010 | ISSN: 2000-737X